The End

Хриха Ру
Я більше не залежна від нього. Не варто.
Він дав мені стільки холоду літом.
Все, що було - вже стерто.
Він підкинув до неба, був світом.

Я більше не чекаю його повідомлень. Не треба.
Він навчив мене бути цинічною.
Він показав рай чужого неба,
показав як почуватися вічною.

Я більше не шукаю його. Навіщо?
Він не зрозумів жодного натяку.
Я навіть не шукаю йому заміну.
Я віддавала все, за таку віддяку.

В один момент все змінилось.
В спробах порвати себе саму на частинки,
мені стало все рівно, щось відвалилось.
Мені набридли безглузді вчинки.

Я залишила в спокої, я залишила.
"Я більше не шукаю тебе, щасливий?!"
Почуття свої заради тебе задушила, облишила.
а ти чорт забирай, такий вродливий.