Схилилась калина...

Шопенкова Виктория
-Не забывайте матерей. (с)

Схилилась калина, зав`яли листочки,
До сонця не лине барвисте гілля.
У домі чекає матуся на дочку
І мріє побачити знов немовля.

Покинувши край, обіцяла вертатись,
Та де ж там...Усе ані сліду нема.
І гадки не мала, що може зостатись
Старенька у тяжкії часи сама.

Все кожного дня у вікно виглядала
Чи може де йде її рідне дитя.
Та калина схилилась, листочки зів`яли,
До сонця не лине барвисте гілля.