В твiй рай вiконце

Инна Койнаш
Не знайду я вірності в полоні
І не ляжуть небеса в мої долоні.
Я не пізнаю щастя в самотності днів
І не відчую волі в круговороті снів.

Та ніколи я не забуду пил любові
І твою ніжність в кожному слові.
Я ніколи не забуду наш політ
І від поцілунку теплий слід.

Мене не зламає ніщо на світі,
Душа моя житиме в яблуневому цвіті.
Хай б'є вітер, хай палить сонце
Я знатиму, що є в твій рай віконце.