Любов крiзь часvk ruta Рута

Наталия Губерникова
Це чарівно,мати лише одні вихідні,щоб зігрітись серцем коханого,
Позатирати долоні,стомити від поцілунків губи,
Виходити свої мешти на паркових алеях,
А потім боятись усе забути....

Жити одним спільним подихом,
Просто любити,робити і не питати,
Ніжитись притуляти щосили,
А потім знов кудись відпускати....

Так,це чудово мати лише одні вихідні,
І не важливо,що проти них стоять цілі тижні спалені коминами,
Шкода,що години витискають усі враження з твого великого серця,
І вони стають просто споминами..!