Дети - наследие Господа!

Вера Половинко
Діти – спадщина Господня!

Діти – спадщина Господня,
Плід утроби, нагорода,
Дорогоцінний Божий дар,
Що Творець на Землю дав.

В сагайдаці міцні стріли –
Так для батька сини смілі,
Що хмаринки в дні бездонні,
Так для мами дочки скромні.

Діти для батьків – пошана,
Ноша тяжка та жадана,
Вічний клопіт та розрада,
А, на старість літ, - порада.

Як лихі, то вічній  сум,
Та людский, за очі, глум.
Добрі діти – сонце днини,
Щедрі кетяги калини,

Та повага від людей.
Дай вам Бог таких дітей!

Віра Половинко
29.08.2013р.
м. Київ.