Пiсня про Дунаiвцi

Наталя Мазур
На честь 610 річчя м. Дунаївці Хмельницької обл.

                (  Дунаї* )

У краю, де ставків тихі води
Із небесних джерел п'ють блакить,
Славне місто звитяг і свободи
На Поділлі віддавна стоїть.

          Місто рідне, Дунаївці милі,
          Спокій твій стережуть журавлі.
          Хай тобі усміхаються нині
          Дунаї, дунаї, дунаї.

Роботящим рукам вічна слава
За добробут і хліб на столі.
Квітне хай Українська держава
І Дунаївці вільні мої.

          Місто рідне, Дунаївці милі,
          Ти багаті ростиш врожаї.
          Хай тобі усміхаються нині
          Дунаї, дунаї, дунаї.

Щира пісня над містом лунає,
І летить до Тернавки-ріки.
Хай наповняться душі до краю
Добротою з небес навіки.

          Місто рідне, Дунаївці милі,
          Заспівали в садах солов’ї.
          Хай тобі усміхаються нині
          Дунаї, дунаї, дунаї.

*дунаї – водойми, ставки.