Чекаю

Катюшка Кузьменко
І тиха ніч настане так безшумно,
Як зірка падає із неба у долоні.
Без тебе так стає безмежно сумно,
Але ж я йду чекати на пероні.

Так порожньо у небі грає вітер,
Та він назавжди буде у моєму серці.
Такий же теплий, що ніяк не дітись;
І хто сказав, що очі - це не Всесвіт?