Юнiсть

Галина Полищук Ярмульская
                ЮНІСТЬ
               
                Щасливе вже дитинство промайнуло,
                В моїх очах світилася зоря.
                Ця пісня, наче знову колискова,
                Здригнулася як пісня солов'я.
         
                Як би ж могла я повернути,
                Дитинство, юність та любов,
                Забула б я журбу свою навіки,
                Співала б я пісень багато знов.
               
                Як цвіт калини відпадає,
                У тихім гаю навесні,
                Так з дівчини краса спадає,
                Тож нібито у тихім  сні.