Рими щастя

Лидия Филимонова
Тобі мій Янгол ніжний -
Дарую посмішку Весни.
Для тебе світ безмежний,
Не жаль небесної краси.

Дарую Сонце,Зорі -
Римую щастя для душі.
Малюй дарунок долі
На полотні щасливої весни.

Бо колір наш  червоний-
Мережки пурпором горять.
Кохання світ безмежний -
Для янголів відкритий шлях.

30.08.2013 р.