День знань

Аксельруд
Це не мода – це природа
Молодих людей навчати.
Молоді знання  віддати.
Можете  бурчать, сваритись,
Але дітям треба  вчитись,
Вчитись  можна, як навколо
Є однолітки,  є  школа,
Ну а школа може жити,
Якщо в школі  буде вчитель,
Хай тандем цей  буде всюди,
Де живуть на світі люди.
Як йдуть діти – в школу рано,
То у нас не все погано.
Хай йдуть діти  ранком  в клас.
З святом Знань вітаю Вас!