Килгэн бер мизгелгэ

Фаниль Асфаров
Узем генэ белэм, килгэнмен мин.
Мэнгелеккэ дэ булмасам.
Синен очен бер мизгелгэ.
Сою булып олгерэ алсэм.

Ярый эле олгереплэр булса.
Бер мизгелгэ тормыш сыя.
Узып китэ куз алдыннан.
Бер тын алган сыман гуя.