Лети моя любове

Владимира Чугунова
Лети,моя любове,так далеко
щоби знайти тебе я не зуміла.
Лети,як білий птах-лелека.
Розправ великі,сильні крила...

До мене більше не вертайся.
Від тебе тільки біль і горе.
На чужині,на вік,зостанься.
За темним,величезним морем.