Боль

Виктория Гамазова
 Втратила надію, втратила Я мрію,
 Загубила серце, у минулих днях.
 Мріяла кохати і життя віддати
 За того, хто був моїм життям.

 Втратила здоров'я, разом із любов'ю
 Втратила дитину, й досі ще боюсь
 Все життя згубилось, серед ночі жаху
 Вранці опинилась на чужім шляху.

 Втратила надію, загубила серце,
 Все тепер байдуже, все тепер чуже,
 Вже не покохаю, більш не заблукаю,
 Я не хочу болю, болю і жалю.

 Вже проходить місяць, вже проходить втрете,
 А я пам'ятаю, кожну мить оту
 Заблукала, мабуть, я у власнім серці
 І про вихід з нього, небо я молю.

 Так слова до Бога, я звертаю тихо,
 І молюсь:" Прости мені, прости"
 Так кохати хочу, дарувати щастя
 І не знати більше самоти.

 Мрію про здоров'я, про дітей дорослих,
 Про любов, і про веселий сміх
 Хочу все забути і життя спочатку,
 Розпочати, обминувши гріх.

 01.03.1998