Тырышсан була...

Фаниль Асфаров
Хэрберебез йозеп йори.
Тормышнын куллэрендэ.
Картайганчы кайсы белми.
Янып союлэрне дэ.

Кайсыларын жил селкетэ.
Кая жил, шунда куып.
Бозлар кебек бердэ сизми.
Кем йори янда коеп.

Бар бит эле, бар бит дуслар.
Куллэрдэ дэ утраулар.
Яр буенда сал булмаса.
Салып була куперлэр.