виплата

Алёна Бабий
серце моє
мовчи
кричатимуть інші
та й нехай
я знаю
і ти знай -
ми вільні
чуеш мене
вільні

нас відпускають з тобою
майже на всі чотири
а може й під три чорти
я вже не згадаю як саме
але відпускають
чуеш
ми будемо з тобою удвох
мріяти про нові краєвиди
горизонти
назви міст та вулиць
хіба то не рай?

серце моє
мовчи
не плач
ми будемо самотні
усміхнені
й побиті
то й нехай

час від часу кожному
встромляють ніж у спину
ще встигнемо
з тобою намилуватися
чиїмось палким поцілунком

чуеш мене
серце
осьтак виплачують за рахунком