Вiршi, якi порадять

Людмила Дзвонок
Як же хороше у мене на душі,
Бо в руках я тих, які не зрадять! -
Тому і лягають на папір вірші,
Думаю, вони комусь порадять.

Що порадять? – Не схиляти ніс,
Кожну мить життя стояти в вірі,
Бо прощення нам Господь приніс
І благословення в добрім ділі!

Радісно на серці, що в Його вбранні –
Милосердна, любляча, дбайлива.
Ним заповнююся, Ним живу всі дні –
І від цього, друзі, я щаслива!

Незбагненна мить Його буття –
Бути на землі, за нас страждати...
Довіряйте Богові своє життя,
Зможете із Ним все подолати!

Як же хороше у мене на душі,
Бо в руках я тих, які не зрадять!
Він зі мною тут - це Він дає вірші,
Які вам в дорозі не завадять!
                03.09.2013