так... все ж таке складне воно

Маленький Поет
Життя складненька річ здається
Коли тобі нічого не вдається
Коли від тебе люди відвернулись,
Коли раптово всі думки твої замкнулись..

Коли ти сам в собі розчарувався
Йди далі та не зупиняйся!
Йди до мети, іди до перемоги
І нізащо ти не звертай з дороги!

Будь своїм, будь справжнім завжди,
Будь відвертим та відважним
Будь завжди таким як хочеш
І тоді в житті все зможеш.!