За межам Леты

Ляксандра Зпад Барысава
Чен Ким

 (пераклад з рускай мовы на беларускую)

 За межамі Леты

 Два вогнішчы на тым баку
 І лодка, чорна-бездакорная.
 Крыху яшчэ і я змагу
 Разгледзець контур нечы чорны.

 Успомніў! Гэта ўсё было:
 Была рака, ліхтар знаёмы -
 Іх загадалі мне запомніць,
 Каб змог вярнуцца я дадому.