Я расшпилю каунер кашули цесны

Ляксандра Зпад Барысава
Я расшпилю каунер кашули цесны

 Чен Ким

 (пераклад з рускай мовы на беларускую)

 Я расшпілю каўнер кашулі цесны...
 Прабіўшыся праз ледзяныя сны,
 Ачуецца ад сну сяло нарэшце,
 І людзі, што дажылі да вясны.

 Адкаркаваны дзверы на балконах,
 І лёгкія па-вясноваму хмары.
 Мужчыны - выкшталцоныя шпіёны:
 Хаваюць твары шчыльна акуляры...