Мангайны ера сырым

Фаниль Асфаров
Туз дип эйтэ берсе мина.
Туземлек кенэ бетте!
Ялгыз булган чакларымда.
Йорэгемдэге хислэрем
Куз яшьлэр белэн кипте.

Тагын янып булырмы икэн.
Сою хисен янартып.
Югалганны бигерэк читен.
Эйлэндереп кайтарып.

Хис ул тота торган тугел.
Кулына ала торган.
Бер ялгыш йорэктэн китсэ.
Борылып кайтмый торган.

Ничэ коннэр, ничэ тоннэр.
Кунелдэ ялгыз урын.
Уйланып югалыр хэлдэ.
Мангайны ера сырым.