Послание

Радко Стоянов 2
Макар да живеем в задъхано време

и жадни за въздух са наште гърди,

аз вярвам, че с обич засятото семе

ще тръгне нагоре и плод ще роди!

И нека красивите думи живеят,

послания нека изпращат добри!

Годините няма напразно да тлеят,

когато в сърцата ни обич гори!


        * * *

Когато в сърцата ни обич гори,

годините няма напразно да тлеят!

Послания нека изпращат добри

красивите думи и нека живеят!

Ще тръгне нагоре и плод ще роди

със обич и вяра засятото семе!

И въздух ще има за наште гърди,

макар да живеем в задъхано време!