Minsk-London

Вика Биран
і ніхера ты не лесбіянка
я ж ведаю што адбылося сёння ноччу
я зацягнула цябе ў свой ложак
(і зусім не важна што я па геаграфічных абставінах у Брытаніі
а ты ў гэтым вечна заснежаным Менску)
але там акрамя нас быў увесь склад Depeche Mode
і Dave Gahaan быў безумоўна актывам
і мы таньчылі разам з ім
крычалі, шапталі, дыхалі ў паветра
slow as we can go
цяпер хадзем паліць, мілая