про мотивацiю

Максим Зайковский
Озирнись. Відчуй. Розплющуй очі
Визначись чого насправді хочеш
Не барись, бо маєш мало часу
Час, бо нині, крам занадто ласий
Створюй. Обирай. Шукай натхнення
Спланував нове – завершуй попереднє
Вір не слову – сам відчуй на дотик
Міть у ціль немов завзятий дротик
Розумій. Вивчай. Ламай систему
Не загальну – власну та окрему
Вибудовуй міцні східці вгору,
Не забувши про підтримку і опору
До мети йди стрімко і завзято
Ти спитаєш: «Де завзяття взяти?»
…вір, і мрія, що у темряві не квітне
Зрушить стіну перешкод
побачить світло