Добре жити в рiднiй сторонi

Людмила Дзвонок
Добре жити в рідній стороні,
Зранку б довечора милувалась!..
Стука серце, радісно мені,
Бо ж земля казкова нам дісталась!

От і зараз на своїм ганкУ
Променем ласкавим умиваюсь,
Рушничок - то вітер у танкУ,
Залюбки до нього доторкаюсь!

Осінь золотава, та ще лист
Не кружляє, а шумить грайливо,
Щебетання пташок - який хист...
Скільки у природі нашій дива!

Добре жити в рідній стороні,
Бачити обличчя найдобріші...
Пощастило з долею мені -
І зимові дні на ній тепліші!
                06.09.2013