Весна

Ярослав Гавриленко
Весна.
Квітують дерева, трава зеленіє,
У синьому небі пташка співа,
Природа яскравому сонцю радіє,
Скоро почнуться літні дива.

Літні Дива.

Кольорова веселка, прогулянки в лісі,
Заквітчане поле і запах  меліси,
Перші цікаві врожаї з городу.
Ми літо чекаємо, як нагороду.
..