Розхитати думкиvk ruta Рута

Наталия Губерникова
В неволі і волі за тобою ходжу,
Серпанком осипаються мої крила,
Забери,поки не пішла у дим,
Поки дороги осінь не вкрила.......

Не питайся чому я ще досі тут,
Не шукай у мовчанні розраду,
Я не пробачу любові до іншої,
Але пробачу любу твою зраду!

Хочеш,зорі впадуть на коліна,
Я подарую тобі усі свої муки,
Забирай останній мій подих літа,
Тільки не підштовхуй мене до розлуки!