Добре i собi, i людям

Людмила Дзвонок
Хочеться дарити всім тепло,
З щирістю дивитися у вічі,
Щоби людям добре всім було,
Серце тільки цього людям зиче!

До чого ж приємно на душі,
Коли чути радісне зітхання,
Коли мир панує на межі,
Роздається щире привітання!

Ось тоді і пісня лине ввись,
Променисте сонце ще тепліше...
Ти навколо себе подивись,
І комусь життя  зроби миліше!

Не барись, підстав своє плече,
Доторкнись рукою ненароком,
Хай полине радість із очей –
Буде тій душі не одиноко!

Хочеться дарити всім тепло,
Щоби щастям заповняло груди!
То ж робімо, щоб завжди було
Добре і собі, і людям всюди!
               07.09.2013