Уехал ребенок...

Анна Нечай
Поїхала дитина...
Доросла майже,і по своїх справах
Поїхала...О Боже правий,
Яка то раптом в серці порожнина
відкрилася-поїхала дитина.
Поїхала,і думала недовго,
Зібралася за лічені хвилини.
Розплакалась дощем похмура днина-
Єдине розкололося надвоє
І вже не я,лиш тільки половина
Лишилася-ПОЇХАЛА ДИТИНА!..