Бо так мало статись

Хриха Ру
Ти будеш любити її, як нікого,
полюбиш усіх її тараканів.
Полюбиш цей запах волосся м'якого,
потонеш в очах океанів.

Будеш хорошим при її мамі,
будеш дивитися з нею фільми,
і не жахи, а мелодрами,
і ви завжди будете вільними...

Ти будеш дзвонити до неї частіше,
коли з подругами пропадає в кафе.
І якщо хоч на грам стане товстіше,
то будеш запевняти що найкрасивіша вона.

Коли знову зіб'ється з шляху,
навернеш своїм впертим "рідненька".
Обійматимеш ніжно-ніжно, чутимеш звук її сміху,
поцілуєш в чоло, і таке до болю рідне "моя дурненька".

Ти будеш жартувати, як завжди,
а вона буде мило всміхатись,
та лише з того що жарти - твої.
Ти будеш любити, бо так мало статись.

Ти будеш кожного ранку писати їй смс-ки,
і кожного вечора, перед сном.
Вона буде потрібна тобі, такому
"психу", який "не полюбить".

Ти не будеш відлучатися до друзів,
ти будею з нею. Вічно і завжди.
Вона тільки твоя, а ти - її. Не треба слів.
Вона ніколи не скаже "йди".