Якщо

Хриха Ру
Якщо я для тебе - ніхто.
Якщо я для тебе - просто так.
Я стерплю в собі все, накладу вето.
Йди, нехай буде так.

Якщо ти - в жорстокості адаптувався.
Якщо ти - полюбити не зможеш.
Значить я не в того влюбилась.
Не вибачай, якщо не хочеш.