Ти не любив, це я тебе любила

Хриха Ру
Я так хотіла. Все так як я хотіла.
Ти не любив. Це я тебе любила.
Ти не хотів. Та й я не заставляла.
Ти зникав. Я не шукала.

Ти ревнував. Мені ж було все рівно,
кого там лапав/цілував.
Коли брехав, я слухала наївно.
Та сказати було що. А ти імпровізував...

Ти буваєш злий і сам не свій.
Та ти такий. Такий як я хотіла.
Ти про любов не говори, не вірю.
Ти не любив! Це я тебе любила.