Зламалась.. Зникла.. Зак нчилась..

Обнимающая Лиса
Наче засохша гілка..
Ніби сніжинка під твоєю ногою..
Ніби маленька тендітна сніжинка..
Я зламалась..

Наче чернило в чиїйсь авторучці..
Як фарба у тебе на пензлі..
Ніби ніч,коли сонце зійде..
Я закінчилась..

Як слова при розмові останній..
Як тарифи,що вже не доступні..
Як сльози,що льються щоночі..
Я зникла..

Зламалась,зника,закінчилась..
Як ніби Атлантида в океані..
Як боги Олімпу..
Кажи 'привіт' тепер великій рані..
Почуєш відповідь з поривом вітру..