Так судилося...

Юлиана Бессараб
Не судилося бути з тобою.
Так приписано долею нам!
Проте хочу змінити закони
І полинуть на зустріч вітрам…

Хай не разом-на те є причина.
Ти в минуле-назад,не дивись!
Я ж твій ангел з крилом за плечима,
А от інше зламав ти колись…

Не чекаю на зустріч з тобою,
Заблукала в своїх же думках.
[І лиш серце німіє від болю]
Я благаю приходь хоч у снах!