Душевна розМова

Владимир Хроленко
Душі людської непроста палітра -
в ній кольори, як у веселки влітку.
І синій дощ, і сірий колір вітру,
блакитне небо і яскраву квітку
душа змалює в кольорах нехитро.

Та мудрість в тім народної скарбниці,
щоб передати почуття словами,
щоб кожен міг напитися з криниці
простої мови, як з долоні мами
освяченої звуками водиці.

Скарби  людські  у  лабіринтах  мови.
Отож,  пердусім  сказати  мушу:
Душевно  володіти  треба  словом,
збагачуючи  мову - дбай  про  душу!