Здравствуйте!

Наталья Ларская
Bonjour mes amis de tout le monde.

Hello my friends from all the world.

Здравствуйте, мои друзья со всего мира.

;;;; ;;;, ;; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;;;;:

P;rsh;ndetje miqt; e mi nga e gjith; bota.

Salam, m;nim dostlar;m, d;nyan;n h;r yerind;n.

;;;;;, ;; ;;;;;;;;; ;; ;;;;;; ;;;;;;;;;.

Добры дзень, мае сябры з усяго свету.

Здравейте, моите приятели от цял свят.

Hell; bar;tom, minden a vil;gon.

Hallo mijn vrienden uit de hele wereld.

;;;; ;;; ;;;;; ;;; ;;; ;;; ;;; ;;;;;.

Hej mine venner fra hele verden.

Hola mis amigos de todo el mundo.

Ciao i miei amici da tutto il mondo.

Hola amics de tot el m;n.

Sveiki mani draugi no visas pasaules.

Sveiki, mano draugai i; viso pasaulio.

Здраво мои пријатели од целиот свет.

Hallo meine freunde aus der ganzen welt.

Hei mine venner fra hele verden.

Witam, moi znajomi z ca;ego ;wiata.

Ol; meus amigos de todo o mundo.

Buna ziua, dragii mei prieteni din ;ntreaga lume.

Здраво, моји пријатељи из целог света.

Dobr; de;, m;j priate;mi z cel;ho sveta.

Pozdravljeni, moje prijatelje iz vsega sveta.

Merhaba arkada;lar benim d;nyas;ndan.

Здравствуйте, мої друзі зі всього світу.

Hei yst;v;ni koko maailmassa.

Pozdrav, moji prijatelji iz cijelog svijeta.

Dobr; den, m; p;;tele z cel;ho sv;ta.

Hej mina v;nner fr;n hela v;rlden.

Tere, minu s;brad kogu maailmas.




На репродукции:

Наталья ЛАРСКАЯ.
"Декоративные цветы".
бумага, масляная пастель.