Каштани

Людмила Журавская
Зховались в листі їжачки
Не звичні, а зелені.
"І гострі мають голочки!"-
Старі шепочуть клени.

А прийде час назовні враз
Покотяться каштани,
Бо видно вже прийшла пора:
Дощі, м`які тумани...

  ЛЮДМИЛА ЖУРАВСЬКА