Мрiя про Краматорськ

Андрей Заморока
Громадянин Клумський та громадянин Шлемер сиділи на великій залізній трубі – доволі іржавій. Громадянин Клумський був вдягнений в синій піджак, а громадянин Шлемер тримар в руках булочку, яку він купив у хлібному магазині. Вони дивилися в небо і думали про синій чайник з гарячою водою.  Громадянин Клумстький сказав: «А давайте помріємо про поїздку до міста Крамоторська на залізниці в купейному вагоні». Громадянин Шлемер відповів: «Мріяти про поїздку до міста Краматорська почесно і корисно». І вони почали бити по трубі дерев’яними палицями. Труба у відповідь загуділа. Бабуся в коричневому макінтоші, що йшла мимо зробила цим громадянам зауваження. Громадянину Клумському і Громадянину Шлемеру стало соромно.