В Запорожской Сечи.. Николай Губин

Казачество
В Запорожской Сечи..http://www.stihi.ru/2008/11/22/2354
Николай Губин

Нормально раньше жили казаки.
Горилку пили, по воде гуляли,
Слагали непотребные стишки,
Да нехристей подальше посылали,
Нормально жили раньше казаки.

Не стану прятать храбрость мужиков,
Представлю смелый текст "без дураков"...


Отвіт Запорожців Магомету IV-му

«Запоріжські козаки турецькому султану!

 Ти, султан, *** турецкий, i проклятого чорта брат i товариш, самого Люцеперя секретарь
. Якiй ти в *** лицарь, коли голою сракою їжака не вб'єш!?
Чорт висирає, а твоє вiйсько пожирає.
Не будеш ти, сукiн ти сину, синiв христiянських пiд собой мати,
твойого вiйска ми не боiмось, землею i водою будем биться з тобою, распройоб твою мать.
Вавилоньский ты кухарь, Макидоньский колесник, Іерусалимський бравирник, Александрiйський козолуп,
Великого и Малого Египту свинар, Армянська свиня, подолянська злодиюка, Татарський сагайдак, каменецький кат, самого гаспида онук і у всего свiту i пiдсвiту блазень, а нашого Бога дурень, свиняча морда, кобиляча срака, різницький собака, нехрещений лоб, мать твою в'йоб!
Самого гаспида внук и нашего *** крюк.
От так тобi запорожцi виcказали, плюгавче.
Не будешь ти i свиней христiанских пасти.
Тепер кончаємо, бо числа не знаємо i календаря не маємо,
мiсяць у небi, рік у князя, а день такий у нас, який i у Вас,
за це поцілуй в сраку нас!
Пiдписали:
Кошовий атаман Іван Сірко зо всiм кошем Запоріжськiм»


© Copyright: Николай Губин, 2008
Свидетельство о публикации №108112202354