Без обмежень...

Светлана Балагула
Я купаюсь в твоїй любові,
як в духм'янім дощі земля…
Ти для мене – радість життя,
віра в щастя у кожнім слові…
Побудуємо разом свій Рай,
і в народженні нових днів:
Я – продовження почуттів,
ти мені – без кінця небокрай…

Без обмежень тебе сприймаю, та без тями вірю в кохання….
Ти – єдине моє бажання, я на тебе життя чекаю….

Я народжуюся в любові,
пелюстками стелю наш схід …
Страх із ревнощів йде в обхід,
пристрасть – істина паперова…
Я не знаю, де є мій причал,
ти мої розмалюєш сни…
Ніжність зв'язує вечори,
мій засмучений мріє рояль…

Без обмежень тебе сприймаю, та без тями вірю в кохання….
Ти – єдине моє бажання, я на тебе життя чекаю….

СБ. Киев, 24. 08. 2013