Перший дзвоник

Морская Жемчужина Мж
Осінні мінорнії ноти
Мене захопили сьогодні…
Я на щоці відчула дотик
Вже вересневої долоні.

Осінні похмурі брови
Закрили від неба блакить.
Золотом вкрились діброви -
Серце спинилось на мить.

Айстри, рожеві й блакитні,
Кличуть мене у садок,
Щоб розповісти привітно
Про самий найперший дзвінок.