Ще раз про лiто

Владимир Хроленко
Бусинки ластівок на дроті вже малюють
у лабіринті партітур осінні нотки.
Печальноокими світанками хвилюють
капризи літа лагідно - солодкі...

Солодкий присмак на губах лишає літо
в духмяних снах  ультрамаринових ночей.
І пеленають ранки в роси пізні квіти
і плачуть мальви пелюстинками очей.