Агора хIакем дигуй

Салим Герейбеков
Диги диги рукIуле,
Гьар мурталра рисуле,
Дигяхъис хIу рукIуле,
Калъуврив хIу гIядабле?

Назму цайра хIатI лукIуй,
Варе ахIарил дия,
Агора хIакем дигуй,
Гьарс баралра дуния.

Зубре, мусре дисалра,
Шанте мез букIалера,,
ХIу нуни хIаралтасра,
Кавшес ну тIаралера.