Грустная песня

Пина Коллада
Захиталося небо молитвою тихою,
 І підкралась до серця прозора печаль…
 Кожна мить нездійсненною мрією дихае –
 І років бистрокрилих мені вже не жаль.

 Промайнула життям моя казка сполохана,
 І зажевріла в серці відлунням весни.
 Я по стежці заплутаній, в щастя закохана,
 До души пригортала замріяні сни.

 Зачаровані зорі, що долі всміхалися,
 Шепотіли мені про Любов і Красу…
 І за те, що зі мною в житті моїм сталося.
 Я в долонях молитву до неба несу!