Твого-мого буття - сердцебиття..

Викки Смайл
Я тебе кохаю!
Так чисто, без сумління,
тобі я довіряю!
Неначе в фізиці, до тебе почуваю я, силу тяжіння.

Для мене ти один, єдиний..
Хоч поруч я не буду
Та дивна річ, для мене, мабуть, тільки ти є рідним,
На всіх останніх нема часу,
Та знай, тебе ніколи не забуду!

Як кажуть, сенс життя в коханні,
Але ж мій сенс в житті,
довіку берегти тебе,
тебе-мене, частинка гіркого зітхання,
Та все одно життя моє, як квіточка цвіте.

Не можна римувати ти і я.
Не можем бути поруч ми з тобою.
Твого-мого буття - сердцебиття,
Вуста мої дрижать від каяття,
Адже життя моє навік пов'язане з тобою..