пекло та крига

Виктор Берллин
зустрічай пекло та кригу
вітер і зорі небесні
там де горять смолоскипи
звернені в сторону веснИ

день новий і стару ніч
котиків, що люблять тікати
плечі та руки на них
що прагнуть так обійняти

зустрічай - сьогодні прекрасно
бути тут і наразі
очі в тебе виразні
ніби то бачиш пегаса

знаю, що час невблаганный
і клен ніколи не зрадить
зустрічай свою савану
там - де ніхто не завадить

бути собою
бути такою
яку варто
шукати