Коханомуvk ruta Рута

Наталия Губерникова
Знаєш,які чарівні твої такі карі очі?
У сьомій годині ранку,коли я потайки роздивляюсь крізь пальці твоє лице?
Як буває тяжко терпіти кожні ноти фальші,
Проте,я люблю тебе навіть за це!

Знаєш,як хвилюють мікрозморшки біля твого рота,
Пізні години ,неочікувані інфекції,робота до ранку,
Шкода,що хвороби душі і серця,
Не вилікуєш просто поставивши банку!

Знаєш,скільки сліз було вилито за тобою?
Що можна залити цілий кратер,та для зайвого киснюй обсадити морем туй,
Є єдине,що я прошу натомість,
Просто ЦІНУЙ!