***

Маленький Поет
І я не та, і все не те
Все ніби в мить змінилось
Хоча я знаю все мине
Можливо просто я влюбилась?

Можливо просто мені так здається
Можливо просто я чомусь сумую
Можливо щось мені і не вдається
Та потім я усе відчую...

Не знаю, просто мені нудно стало
Мені здається що чогось не вистачає
Можливо нових вражень мало
Нових, на жаль, у мене ще немає...