Поздоровлення для онучки

Валентина Гоменюк
Народилося малятко
В ДеньСвятого Валентина –
Не хлоп’ятко, а дівчатко
З синьо-сірими очима.

Ніс курносий, кіски темні –
Нарекли її Катруся.
І в лютневий день онучку
Привітать прийшла бабуся:

- Побажати хочу щастя,
Не такого як у казці,
Щоб зростала ти в любові,
Мудрості і Божій ласці!

Щоб усі тебе любили,
Не за гарні оченятя,
А за те, що найдорожча
Ти для своїх мами й тата!

Слухайся батьків в усьому,
Терпелива будь завжди,
Щира будь, умій любити
І не знатимеш біди!

Хай твоє життя, як сонце –
Обдарує всіх теплом!
Хай завжди буде багато
Друзів за твоїм столом!

Будь весела, посміхайся,
Впевнено іди життям!
Довіряйся тільки Богу
Й серця щирим почуттям!