Про тебе

Роман Феоктистов
Мережі лагають, аккорди лунають
з під пальців, що струни гітари чіпляють
крутіше за тебе мені не треба
не оминай мене, begging you
Пісні то є звуки, слова то є рими
про що нам розкажуть останні новини?
Вони не набувають їм властивих речей
Вони від сонця не ховають своїх очей
Навколо нас не ті, а ми таки два літаки, ей,
ти мій сенсей - вчитель дивних речей
верніть мені ночі, як спати захочу,
не чуєте, вуха заклеїні скотчем
Мабуть, як то кажуть, се гірше не буде
та ми ж усі люди - проблеми, застуди
судові процеси, конфесії, меси
ну, як тут можливо прожити без стресів?!

Тобі той Ельзів останній альбом
Від тебе Бумбокс шаленіє
Стівен хоче давно зняти тебе в кіно
це про тебе на радіо хвилях

Поїду далеко, Хрещатик не ново,
rockbag на плече, все доволі знайомо,
о пів на четверту, розмови відверті,
дограла платівка, прощатися час
А я намагався підняти джек-пот
для тебе, кохана, я твій Дон Кі Хот
Лишити на згадку приємні слова,
так солодко соло грає, вона заспана
Спини мене там де ти є, там де сама
навіщо ділиш все на два, все на два
хто чує ноти ці - вище здіймайте руки
акустика та мікрофон дарують звуки
Наснаги бракує нам, гірше не буде
та ми ж усі люди - проблеми, застуди
судові процеси, конфесії, меси
ну, як тут можливо прожити без стресів?!

Тобі той Ельзів останній альбом
Від тебе Бумбокс шаленіє
Стівен хоче давно зняти тебе в кіно
це про тебе на радіо хвилях