Меланхол чний бриз

Лескрис
У полум'ї зеленої весни
ховалося спізніле літо
Та все дощі, дощі, дощі
по щоках, по долонях до землі
Краплинами важкими,
стрімко вниз
у полум'ї і в пошуках буття
лунають в серці голоси,
та бриз,
меланхолічно у душі блука...